Μοναδικό Σύστημα Μικροδερμαπόξεσης με Διαμάντια

Το δέρμα σας θα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα

Ανώδυνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Αποστειρούμενες και υποαλλεργικές κεφαλές

Oρατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

To Pristine είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμαπόξεσης για εφαρμογές στο πρόσωπο και στο σώμα. Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το Pristine αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος.

Τι θεραπεύουμε με το Pristine;

Με την χρήση διαφόρων εξειδικευμένων κεφαλών από διαμάντι το Pristine καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αισθητικών εφαρμογών, που περιλαμβάνει θεραπείες σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα αλλά και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος ή περιοχές δύσκολα προσβάσιμες.

Θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση :

• Λεπτών γραμμών και ρυτίδων

• Ουλών ακμής ή τραυμάτων

• Διευρυμένων πόρων

• Φαγεσώρων

• Ηλιακών φακίδων

• Ανομοιογενούς υφής δέρματος

Τι είναι η Μικροδερμαπόξεση με Διαμάντι;

Η Μικροδερμαπόξεση με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιού κοπής LASER, για την απομάκρυνσητων νεκρών δερματικών κυττάρων και την σταδιακή αντικατάστασή τους με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η νέα επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

Πως λειτουργεί η Μικροδερμαπόξεση ;

Οι κεφαλές από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, προκαλούν ήπια αφαίρεση κατά στρώματα της κερατίνης στοιβάδας της επιδερμίδας, παρέχοντας λάμψη στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω της ελεγχόμενης αναρρόφησης του δέρματος. Ο συνδυασμός της απόξεσης με το διαμάντι και της αναρρόφησης, εξασφαλίζουν ομοιόμορφη θεραπεία σε όλη την περιοχή θεραπείας ανεξαρτήτως του προσωπικού σας τύπου δέρματος.

Είναι επώδυνη η θεραπεία ;

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεστε είναι μία ήπια αναρρόφηση του δέματος. Επίσης δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις Καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσο διαρκεί μία Συνεδρία;

Η διάρκεια μίας συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή (πρόσωπο ή σώμα) καθώς και από την κατάσταση του δέρματος. Ο μέσος χρόνος θεραπείας του προσώπου κυμαίνεται από 10′ έως 15′. Περιοχές του προσώπου με πιο ταλαιπωρημένο – σκληρό δέρμα και περιοχές στο σώμα ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο ανά συνεδρία.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με το τέλος της οποίας η υφή και η εμφάνιση του δέρματος είναι σαφώς βελτιωμένη. Με το πέρασμα των διαδοχικών συνεδρίων αναμένεται περαιτέρω σταδιακή βελτίωση.

Το Pristine είναι το ιδανικό σύστημα για την μικροδερμαπόξεση. Με τη δύναμη καφαλών από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, για θεραπέιες σε πρόσωπο και σώμα, η απολέπιση και ο κατά στρώματα καθαρισμός της επιδερμίδας αλλάζει επίπεδο. Απαλλάξτε την επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα αι αποκαλύψτε το φωτεινό, καθαρό και ανανεωμένο σας δέρμα ανώδυνα και με ασφάλεια.